Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Bodemisolatie

Voorkom schade aan uw woning door bodemisolatie

Vocht en kou in huis zorgt voor veel ongemak. Er kunnen schimmelplekken ontstaan, uw vloer voelt kil aan en u zult wellicht een muffe lucht in huis ontdekken. Maar vocht kan ook schade veroorzaken, zoals betonrot en corrosie van uw leidingen.

Een laag bodemisolatie op de bodem van de kruipruimte verlaagt de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte. Een unieke oplossing waarmee tevens minder warmte verloren gaat. Het isoleert op een effectieve manier de begane grondvloer van de woning, en zorgt zo voor minder temperatuurverschillen in uw huis.

Bodemisolatie door de grijze parels van Neopixels®

Voor uw bodemisolatie gebruiken we de duurzame, unieke grijze parels van Neopixels® Premium HR. Dit isolatiemateriaal is een kant en klaar product, speciaal ontwikkeld voor zowel kleine als grote kruipruimten in nieuwe en bestaande woningen. Met een relatief dunne laag Neopixels creëren we voor u een hoge isolatiewaarde.

Voordeel van die dunne laag is dat u bij eventuele calamiteiten in de kruipruimte overal gemakkelijk bij kunt komen. Het isolatiemateriaal is waterafstotend en heeft een lage vochtopname, wat het zeer geschikt maakt voor vochtige kruipruimtes.

De voordelen van Neopixels op een rij

  • Uiterst geschikt voor spouwruimtes (muren en vloeren)
  • Naadloos aansluitende isolatie
  • Waterafstotend
  • Maatvast
  • Hoge eco-efficiëntie (milieuvriendelijk)
  • Hoge weerstand tegen veroudering en verrotting (duurzaam)
  • Gemakkelijk te recyclen (duurzaam)
  • Neopixels® bevatten geen roet
  • 20% hogere isolatiewaarde

Isolatiewaarde van Neopixels voor uw bodemisolatie

TNO heeft berekeningen uitgevoerd voor de warmteverliescoëfficiënt van een begane grondvloer van een tussenwoning boven een kruipruimte volgens NEN 1068:2012. In onderstaande tabel ziet u deze berekeningen voor een tussenwoning met een geventileerde kruipruimte.Neopixels norm

Contact met Spouwmuurisolatie Noord?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag extra informatie of een offerte voor uw woning.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795