Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Vloerisolatie

Neopixels® Vloerisolatie zorgt voor een woning die gelijkmatig warm is, minder tocht en u heeft geen vocht meer vanuit de kruipruimte. Het innovatieve gepatenteerde systeem wordt toegepast als na-isolatie bij houten vloeren en betonvloeren. Neopixels Vloerisolatie verbetert niet alleen het leefklimaat, maar verduurzaamt ook uw woning.

 

Hoe werkt Neopixels® Vloerisolatie?

Het gepatenteerde systeem wordt bevestigd aan de onderkant van een houten of betonnen begane grondvloer. Naast grijze EPS-parels van Neopixels bevat het systeem een micro-geperforeerde aluminiumreflectiefolie met ventielen. Met een speciaal ontworpen vulpistool worden de parels door de ventielen in een dampdoorlatende matrasfolie geblazen. Zo ontstaat een stevig matras liggend op de aluminiumreflectiefolie, dat aan de onderkant van de vloer bevestigd is. De gebruikte materialen zijn dampopen, waardoor houtrot geen kans krijgt.

Besparing dankzij kwaliteit isolatie

Neopixels® Vloerisolatie heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Daardoor wordt er minder energie verbruikt. Vloerisolatie verhoogt dus niet alleen het woongenot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening. Bovendien kunt u rekenen op een product van de hoogste kwaliteit, geproduceerd in Nederland. Kiezen voor onze isolatie krijgt u de volgende voordelen:

  • Hoge energiebesparing door isolatiewaarde
  • Dampompen isolatie voor vocht in hout
  • Snelle plaatsing zonder overlast
  • Milieuvriendelijke vloerisolatie

Spouwmuur- en bodemisolatie

Voor huiseigenaren die hun woning maximaal willen isoleren, zijn Neopixels® spouwmuurisolatie en bodemisolatie daarnaast serieuze opties. Neopixels® Spouwmuurisolatie isoleert de muren van de woning. Neopixels® Bodemisolatie isoleert de vloer van de begane grond en verbetert de luchtvochtigheid in de kruipruimte. Het is ideaal voor het isoleren van moeilijk bereikbare en vochtige kruipruimtes. Men bespaart zo optimaal energie en het woongenot wordt aanzienlijk vergroot.

Meer weten over onze vloerisolatie?Neem vrijblijvend contact op
Meer weten over onze vloerisolatie? Neem vrijblijvend contact op Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795