Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Uw woning optimaal isoleren

Spouwmuurisolatie Noord is zonder twijfel de specialist op het gebied van spouwmuurisolatie. Wij gebruiken uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van het hoogste niveau, dit maakt ons uniek in de markt.

Isoleren van bestaande of nieuwe woningen

De ruimte tussen uw buiten- en binnenmuur is de spouw. In de jaren tussen 1930 en 1980 werd deze ruimte vaak leeg gelaten, dit voor de ventilatie van de woning. Totdat men in de jaren 80 tot de ontdekking kwam dat het vullen van deze ruimte, met de juiste materialen, juist ervoor zorgt dat de temperatuur in huis veel constanter blijft.

Het vullen van de spouw in uw woning kan met diverse materialen. Dit kan in uw nieuwe woning, maar ook achteraf!

Isolatie mogelijkheden

Spouwmuurisolatie Noord gebruikt voor het vullen van spouwmuur Supafil isolatiewol of Neopixels Premium. Deze materialen hebben de allerhoogste kwalificatie behaald voor brandveiligheid, isolerende eigenschappen en verwerkingstijd. Zowel Knauf Supafil minerale wol als Neopixels Premium parels zijn op dit moment de beste spouwmuurisolatie in hun eigen segment.

Meer over Neopixels Premium isolatie

Meer over Supafil isolatie

Contact met Spouwmuurisolatie Noord?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag extra informatie of een offerte voor uw woning.

Meer weten of extra informatie ontvangen?Contact opnemen
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795