Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Spouwmuurisolatie Balk

Spouwmuurisolatie Balk verlaagt stookkosten

Oost, west, thuis best. Maar wat als vocht, kou en daardoor schimmelplekken dit beeld verstoort? Dan is de kans sterk aanwezig dat uw woning in Balk niet goed geïsoleerd is. De oplossing van dit probleem geven wij u graag in de vorm van spouwmuurisolatie. Een laag isolatie tussen uw binnen- en buitenmuur (de spouw) en het wooncomfort stijgt zienderogen.

Wij gebruiken uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van het hoogste niveau, dit maakt ons uniek in de markt. U vindt ons in Joure, een kleine 30 minuten met de auto verwijderd vanaf Balk.

Wat doet spouwmuurisolatie voor uw woning in Balk?

Spouwmuurisolatie Balk verhoogt wooncomfortWe gaven het hierboven al weg; met spouwmuurisolatie verhoogt u de wooncomfort. Het zorgt ervoor dat uw woning in Balk de warmte beter vasthoudt omdat het niet meer door de muren kan ontsnappen. Uw kunt de verwarming dus een graadje lager zetten waardoor u minder gas verbruikt en dus energie bespaart. Bovendien stoot het ook nog eens minder CO2 uit en dat is weer erg milieuvriendelijk.

Kortom: comfortabel (het houdt de warmte vast en zorgt voor veel constantere temperaturen), het is zuinig en milieuvriendelijk. En daar komt nog wat moois bij: we hebben binnen een dag uw woning optimaal geïsoleerd!

Heeft uw huis een spouwmuur?

De kans is groot dat u de bovenstaande vraag met een volmondige ‘ja’ kunt beantwoorden. In een paar stappen kunt u zelf vaststellen of uw woning in Balk is voorzien van een spouwmuur ja of nee.

  • Woning gebouwd voor 1920
    Stamt uw woning uit een jaar voor 1920? Dan heeft uw huis hoogstwaarschijnlijk geen spouw. Vanaf 1920 kregen huizen wel een spouwmuur maar vanaf 1975 begon men ook met het isoleren van deze tussenruimte.
  • Muurdikte
    Ook de muurdikte verraadt of het een spouwmuur is. Ga naar een voor- of achterdeur en meet hoe dik de buitenmuur is. Wanneer de afstand van de buitenkant tot de binnenkant 24 cm of minder is, heeft uw woning geen spouw. Meer dan 24 cm? Dan is er mogelijk wel een spouw aanwezig.
  • Helemaal zeker weten?
    Zeker weten of uw woning een spouwmuur heeft en of spouwmuurisolatie bij u in Balk mogelijk is? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw huis in kaart te brengen.

Uw mogelijkheden

Weten wat de mogelijkheden van spouwmuur- en/of bodemisolatie voor u zijn? Of eerst laten checken of die ruimtes tussen de muren of in de kruipruimte (goed) geïsoleerd is? Wij gaan graag voor u op onderzoek uit. Neem gerust eens contact met ons op.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795