Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Neopixels® Premium het ideale isolatiemateriaal

De grafiet parel zorgt voor betere reflectie van kou en warmte

Dit zijn de nieuwste generatie parels van expandeerbaar polystyreen (EPS). Deze parels onderscheiden zich ten op zichtte van andere isolatieparels door de hoge isolatiewaarde en een betere passende vormgeving. Neopixels® Premium zijn zo ontworpen dat het materiaal geschikt is voor oude en nieuwe woningen. De parels hebben een thermische geleidbaarheid van 31,5 mW/(m.K), waardoor een hoge isolerende werking tot stand komt. Deze manier van isoleren zorgt voor een milieubewuste levensstijl!

Waarom kiezen voor Neopixels® Premium?

Neopixels® Premium onderscheiden zich van gewone parels door hun vorm en de optimalisatie van het grafietgehalte. Grafiet reflecteert warmte terug, waardoor de isolatiewaarde 20% hoger is. De parels worden in combinatie gebruikt met Neofixx. Neofixx is een water-gedragen high-tech lijm die ervoor zorgt dat in de spouw een goede verbinding ontstaat met de parels. Neofixx heeft een hoge kleefkracht, is vlamdovend, ph neutraal en vochtbestendig.

Door gebruik te maken van een speciaal vulpistool worden de parels in de juiste verhouding in de spouw geblazen en zo ontstaat er geen druk op de muren. Neopixels® Premium hebben een ovale vorm waardoor ze beter in elkaar passen, zo zit er minder lucht tussen de parels en dit verhoogd de isolatiewaarde. Neopixels® Premium zijn ook geschikt voor smallere (vanaf 14 mm) voegbreedtes.

De voordelen van Neopixels® Premium op een rij

  • Uiterst geschikt voor spouwruimtes (muren en vloeren)
  • Naadloos aansluitende isolatie
  • Waterafstotend
  • Maatvast
  • Hoge eco-efficiëntie (milieuvriendelijk)
  • Hoge weerstand tegen veroudering en verrotting (duurzaam)
  • Gemakkelijk te recyclen (duurzaam)
  • Neopixels® Premium bevatten geen roet
  • 20% hogere isolatiewaarde

Weten hoe wij Neopixels® Premium aanbrengen?

Lees dan alles over de werkwijze van het na isoleren van uw spouwmuur. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag extra informatie of een offerte voor uw woning.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795