Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Spouwmuurisolatie Drachten

woning isolatie

Uw huis is de plek waar u zich letterlijk thuis voelt. Helemaal in uw element en comfortabel. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met een behaaglijk binnenklimaat. Verstoort kou, vocht met schimmel als gevolg dit comfortabele gevoel bij u thuis? Dan is de kans groot dat uw woning niet goed geïsoleerd is. Spouwmuurisolatie is dan het antwoord om weer van uw huis in Sneek te genieten.

U vindt ons in Joure, nog geen 30 autominuten van het mooie Drachten. Voor het isoleren van de spouw van uw woning gebruiken wij uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van de beste kwaliteit. Dat maakt ons uniek en zijn we voor u de juiste en enige keuze.

Wat doet spouwmuurisolatie voor uw woning in Drachten?

Spouwmuurisolatie DrachtenMet spouwmuurisolatie verhoogt u de wooncomfort. Het zorgt ervoor dat uw woning in Drachten de warmte beter vasthoudt omdat het niet meer door de muren kan ontsnappen. Uw kunt de verwarming dus een graadje lager zetten waardoor u minder gas verbruikt en dus energie bespaart. Bovendien stoot het ook nog eens minder CO2 uit en dat is weer erg milieuvriendelijk.

Kortom: comfortabel (het houdt de warmte vast en zorgt voor veel constantere temperaturen), het is zuinig en milieuvriendelijk. En daar komt nog wat moois bij: we hebben binnen een dag uw woning optimaal geïsoleerd!

Feiten en fabels rondom spouwmuurisolatie

Er bestaan veel fabels rondom spouwmuurisolatie. Een paar feiten (en fabels) op een rij:

 • Feit: energiebesparing tot 25%
  Met spouwmuurisolatie verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u de energierekening tot maar liefst 25%. Dit in combinatie met bodemisolatie.
 • Fabel: isoleren van de muren geeft veel overlast
  Eerst analyseren wij uw woning nauwkeurig en beginnen daarna meteen met de isolatie. Beschouw het als een kleine kijkoperatie. We maken alleen een gaatje in uw muur om de isolatiemateriaal binnen te spuiten. Dat is alles. Alle werkzaamheden kosten maar één dag en uiteraard ruimen we alles keurig netjes op.
 • Feit: zomers koeler en winters warmer
  Door het isoleren van uw muur en bodem houdt u zomers de warmte buiten en in de koude wintermaanden de warmte juist binnen. Warmte heeft geen kans meer om via de muren te ontsnappen, waardoor de binnentemperatuur mooi constant blijft.
 • Fabel: kosten van spouwmuurisolatie rijzen de pan uit
  Integendeel; het levert juist geld op! U bespaart op uw energierekening en de kosten heeft u binnen 3 jaar weer terugverdiend. En het wooncomfort wat u terugkrijgt is elke cent meer dan waard. Lees meer over de mogelijke kosten.

Bekijk hier meer voordelen en de geruchtmakende nadelen van spouwmuurisolatie.

Warme voeten met bodemisolatie

Er helemaal lekker behaaglijk bij zitten? Dan doet een laag bodemisolatie in de kruipruimte wonderen. Ook dan gaat er minder warmte verloren en kunt u thuis lekker rondlopen zonder koude voeten. Bekijk hier meer over de mogelijkheden van bodemisolatie.

Ook een lage energierekening?

Ook een verhoging van uw wooncomfort en een verlaging van de energierekening? We zijn er voor u. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795