Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Spouwmuurisolatie Flevoland

Spouwmuurisolatie Flevoland

Is uw woning in Flevoland tussen 1920 en 1980 gebouwd? Dan heeft uw woning hoogstwaarschijnlijk een nog niet-geïsoleerde spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur. Met spouwmuurisolatie verbetert u op een slimme manier uw huis: u verhoogt de wooncomfort, verlaagt uw energierekening en levert ook nog een mooie bijdrage aan een beter milieu. En dat allemaal goedkoper dan u misschien denkt!

U vindt ons in Joure en we zijn binnen een uur bij u in Flevoland. Wat ons uniek in de markt maakt is dat wij uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van het hoogste niveau gebruiken.

Wat houdt spouwmuurisolatie voor u in Flevoland in?

Vroeger, zo tussen 1930 en 1980, bouwde men huizen met een binnen- en buitenmuur. De ruimte tussen deze twee muren werd leeg gelaten om de woning te laten ventileren. Pas in de jaren 80 kwam de realisatie dat deze leegte veel beter opgevuld kan worden, oftewel: spouwmuurisolatie. De temperatuur in huis blijft zo veel constanter en daardoor het wooncomfort ook. Uw woning is met spouwmuurisolatie beschermd tegen vocht en kou.

Nieuwe en bestaande woningen
Spouwmuurisolatie Flevoland met Neopixels grafiet parelsHet mooie aan deze manier van isoleren is dat het altijd kan. Of u nu een nieuw huis in Flevoland laat bouwen, maar ook wanneer u al jaren in uw huidige huis woont. Door slechts enkele kleine gaten in de muur spuiten we het isolatiemateriaal naar binnen. We gebruiken daarvoor materiaal met de allerhoogste kwalificatie voor brandveiligheid met perfecte isolerende eigenschappen en verwerkingstijd. Lees meer over onze werkwijze en onze isolatiematerialen Supafil isolatiewol en Neopixels®.

Heeft uw huis een spouwmuur?

De kans is groot dat u de bovenstaande vraag met een volmondige ‘ja’ kunt beantwoorden. In een paar stappen kunt u zelf vaststellen of uw woning is voorzien van een spouwmuur ja of nee.

  • Woning gebouwd voor 1920
    Stamt uw woning uit een jaar voor 1920? Dan heeft uw huis hoogstwaarschijnlijk geen spouw. Vanaf 1920 kregen huizen wel een spouwmuur maar vanaf 1975 begon men ook met het isoleren van deze tussenruimte.
  • Muurdikte
    Ook de muurdikte verraadt of het een spouwmuur is. Ga naar een voor- of achterdeur en meet hoe dik de buitenmuur is. Wanneer de afstand van de buitenkant tot de binnenkant 24 cm of minder is, heeft uw woning geen spouw. Meer dan 24 cm? Dan is er mogelijk wel een spouw aanwezig.
  • Helemaal zeker weten?
    Zeker weten of uw woning een spouwmuur heeft en of spouwmuurisolatie bij u in Flevoland mogelijk is? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw huis in kaart te brengen.

Bodemisolatie

Naast de muur isoleren wij naar wens ook graag de kruipruimte van uw woning. Met behulp van bodemisolatie voorkomt u dat de vloer kil aanvoelt, verdwijnt eventuele muffe luchtjes uit huis en voorkomt u schade als corrosie van de leidingen. Ontdek meer over bodemisolatie.

Ook een lage energierekening?

Ook een verhoging van uw wooncomfort en een verlaging van de energierekening? We zijn er voor u. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795