Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Spouwmuurisolatie Bolsward

Voordelen isoleren
Is uw woning in Bolsward tussen 1920 en 1980 gebouwd? Dan heeft uw woning hoogstwaarschijnlijk een nog niet-geïsoleerde spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur. Met spouwmuurisolatie verbetert u op een slimme manier uw huis: u verhoogt de wooncomfort, verlaagt uw energierekening en levert ook nog een mooie bijdrage aan een beter milieu. En dat allemaal goedkoper dan u misschien denkt!

U vindt ons in Joure, slechts 25 autominuten van Bolsward. Wat ons uniek in de markt maakt is dat wij uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van het hoogste niveau gebruiken.

Hoe werkt spouwmuurisolatie bij u in Bolsward?

De ruimte tussen de binnen- en buitenmuren is de spouw. In woningen gebouwd tussen 1930 en 1980 is deze ruimte vaak leeg vanwege de ventilatie van de woning. De woning kan zo beter ventileren. Maar in de jaren 80 kwam men tot de ontdekking dat je die spouw veel beter kunt vullen zodat de temperatuur in huis veel constanter blijft. En daarbij is uw huis beschermd tegen vocht en kou.

Nieuwe en bestaande woningen
Spouwmuurisolatie BolswardSpouwmuurisolatie van uw huis in Bolsward kan op verschillende manieren. Bij uw nieuw te bouwen woning maar ook achteraf! We gebruiken daarvoor het isolatiemateriaal Supafil isolatiewol of Neopixels®. Dit materiaal heeft de allerhoogste kwalificatie behaald voor brandveiligheid, isolerende eigenschappen en verwerkingstijd. Het is dan ook absoluut een topproduct met HR++ kwalificering. Ontdek alle voordelen en de geruchtmakende nadelen van spouwmuurisolatie.

Feiten en fabels rondom spouwmuurisolatie

Er bestaan veel fabels rondom spouwmuurisolatie. Een paar feiten (en fabels) op een rij:

 • Feit: energiebesparing tot 25%
  Met spouwmuurisolatie verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u de energierekening tot maar liefst 25%. Dit in combinatie met bodemisolatie.
 • Fabel: isoleren van de muren geeft veel overlast
  Eerst analyseren wij uw woning nauwkeurig en beginnen daarna meteen met de isolatie. Beschouw het als een kleine kijkoperatie. We maken alleen een gaatje in uw muur om de isolatiemateriaal binnen te spuiten. Dat is alles. Alle werkzaamheden kosten maar één dag en uiteraard ruimen we alles keurig netjes op.
 • Feit: zomers koeler en winters warmer
  Door het isoleren van uw muur en bodem houdt u zomers de warmte buiten en in de koude wintermaanden de warmte juist binnen. Warmte heeft geen kans meer om via de muren te ontsnappen, waardoor de binnentemperatuur mooi constant blijft.
 • Fabel: kosten van spouwmuurisolatie rijzen de pan uit
  Integendeel; het levert juist geld op! U bespaart op uw energierekening en de kosten heeft u binnen 3 jaar weer terugverdiend. En het wooncomfort wat u terugkrijgt is elke cent meer dan waard. Lees meer over de mogelijke kosten.

Bekijk hier meer voordelen en de geruchtmakende nadelen van spouwmuurisolatie.

Bodemisolatie

Naast de muur isoleren wij naar wens ook graag de kruipruimte van uw woning. Met behulp van bodemisolatie voorkomt u dat de vloer kil aanvoelt, verdwijnt eventuele muffe luchtjes uit huis en voorkomt u schade als corrosie van de leidingen. Ontdek meer over bodemisolatie.

KostenBodemisolatie

Spouwmuurisolatie hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen wij u graag. Bovendien verdient u de kosten binnen ongeveer 3 jaar terug. Het comfort wat de isolatie met zich meebrengt merkt u echter meteen, en dat is elke cent meer dan waard. Neem gerust een contact met ons op voor de mogelijkheden bij u in Bolsward.

*Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte* Direct offerte aanvragen!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795