Direct een lagere energierekeningBinnen 1 dag geregeldBespaar tot €250 per jaar

Spouwmuurisolatie Franeker

Spouwmuurisolatie FranekerOost, west, thuis best. Maar wat als vocht, kou en daardoor schimmelplekken dit beeld verstoort? Dan is de kans sterk aanwezig dat uw woning in Franeker niet goed geïsoleerd is. De oplossing van dit probleem geven wij u graag in de vorm van spouwmuurisolatie. Een laag isolatie tussen uw binnen- en buitenmuur (de spouw) en het wooncomfort stijgt zienderogen.

Wij gebruiken uitsluitend isolatiemateriaal en gereedschappen van het hoogste niveau, dit maakt ons uniek in de markt. U vindt ons in Joure, een kleine 40 minuten met de auto verwijderd vanaf Franeker.

Wat houdt spouwmuurisolatie voor u in Franeker in?

Vroeger, zo tussen 1930 en 1980, bouwde men huizen met een binnen- en buitenmuur. De ruimte tussen deze twee muren werd leeg gelaten om de woning te laten ventileren. Pas in de jaren 80 kwam de realisatie dat deze leegte veel beter opgevuld kan worden, oftewel: spouwmuurisolatie. De temperatuur in huis blijft zo veel constanter en daardoor het wooncomfort ook. Uw woning is met spouwmuurisolatie beschermd tegen vocht en kou.

Nieuwe en bestaande woningen
Spouwmuurisolatie Franeker met SupafilHet mooie aan deze manier van isoleren is dat het altijd kan. Of u nu een nieuw huis in Franeker laat bouwen, maar ook wanneer u al jaren in uw huidige huis woont. Door enkele kleine gaten in de voegen van de muur spuiten we het isolatiemateriaal naar binnen. We gebruiken daarvoor materiaal met de allerhoogste kwalificatie voor brandveiligheid met perfecte isolerende eigenschappen en verwerkingstijd. Lees meer over deze isolatiematerialen Supafil isolatiewol en Neopixels®.

Feiten en fabels rondom spouwmuurisolatie

Er bestaan veel fabels rondom spouwmuurisolatie. Een paar feiten (en fabels) op een rij:

 • Feit: energiebesparing tot 25%
  Met spouwmuurisolatie verhoogt u uw wooncomfort en verlaagt u de energierekening tot maar liefst 25%. Dit in combinatie met bodemisolatie.
 • Fabel: isoleren van de muren geeft veel overlast
  Eerst analyseren wij uw woning nauwkeurig en beginnen daarna meteen met de isolatie. Beschouw het als een kleine kijkoperatie. We maken alleen een gaatje in uw muur om de isolatiemateriaal binnen te spuiten. Dat is alles. Alle werkzaamheden kosten maar één dag en uiteraard ruimen we alles keurig netjes op.
 • Feit: zomers koeler en winters warmer
  Door het isoleren van uw muur en bodem houdt u zomers de warmte buiten en in de koude wintermaanden de warmte juist binnen. Warmte heeft geen kans meer om via de muren te ontsnappen, waardoor de binnentemperatuur mooi constant blijft.
 • Fabel: kosten van spouwmuurisolatie rijzen de pan uit
  Integendeel; het levert juist geld op! U bespaart op uw energierekening en de kosten heeft u binnen 3 jaar weer terugverdiend. En het wooncomfort wat u terugkrijgt is elke cent meer dan waard. Lees meer over de mogelijke kosten.

Bekijk hier meer voordelen en de geruchtmakende nadelen van spouwmuurisolatie.

Uw mogelijkheden

Weten wat de mogelijkheden van spouwmuur- en/of bodemisolatie voor u zijn? Of eerst laten checken of die ruimtes tussen de muren of in de kruipruimte (goed) geïsoleerd is? Wij gaan graag voor u op onderzoek uit. Neem gerust eens contact met ons op.

Geheel vrijblijvend binnen 24 uur uw offerte Direct offerte aanvragen!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Contact opnemen Zo spoedig mogelijk krijgt u een reactie of afspraak
in samenwerking met
© 2024 Spouwmuurisolatienoord
Privacy Contact Telefonnummer: 0513-413795